Karštieji žuvies patiekalai / Main fish courses
Firminis lašišos kepsnys raudonajame vyne / 14,50 € /
(lašiša, raudonas „Šešių uogų“ vynas, svieste keptos daržovės, gruzdintos saldžiosios bulvytės)
Salmon steak in wine sauce (salmon fillet, red wine, vegetables baked in butter, grilled sweet potatoes)
Natūralus lašišos kepsnys / 13,50 € /
(lašiša, svieste keptos daržovės, gruzdintos saldžiosios bulvytės)
Natural salmon steak (salmon fillet, vegetables baked in butter, grilled sweet potatoes)
Žvejo kepsnys / 8,50 € /
(tilapijos file, morka, svogūnas, kukurūzai, žirneliai, pupelės, sūris, šviežios daržovės, bulvytės fri)
Fisherman’s steak (fish fillet, carrots, onion, corn, peas, beans, cheese, fresh vegetables, chips)
Šamas keptas ant žarijų / 11,90 € /
(šamo file, sviestas, šviežios daržovės, bulvytės fri)
Grilled catfish fillet (catfish fillet, butter, fresh vegetables, chips)
Skumbrė kepta ant žarijų / 11,20 € /
(skumbrės file, sviestas, šviežios daržovės, bulvytės fri)
Grilled mackerel fillet (mackerel fillet, butter, fresh vegetables, chips)