SALOTOS

Šiems patiekalams puikiausias partneris – baltasis vynas. Net jei mišrainė gardinta kumpiu, nepulkite rinktis raudonojo, palikdami jį vėliau ragautiniems patiekalams.
Žalios lapinės salotos – visada lengvas užkandis. Jei jos gardintos tik šviežiomis daržovėmis ir užpiltos aliejaus bei citrinų užpilu, geriausias pasirinkimas – itin lengvas, jaunatviškai gaivus vynas.
Lengvas maistas – lengvas vynas. Ir atvirkščiai. Jeigu valgote lengvas salotas, raudonas, sunkus vynas tiesiog nužudys jų skonį.
Tipiškai iš pradžių geriami silpnesni gėrimai, po to pereinama prie stipresnių, kaip ir valgant pradedama lengvesniu užkandžiu, o po to seka rimtesnis patiekalas.

Dilgėlių
(p.saldus)

Rožinis su mėta
(p.saldus)

Rabarbarų
(p.saldus)

Rabarbarų
(p.sausas)

Ar jau esate sulaukęs 20 metų? Pasirinkite: