Karštieji žuvies patiekalai

Karštieji žuvies patiekalai / Main fish courses

Žuvies kepsnys tešloje / 6,00 € /
(jūros lydekos file, šviežios daržovės, bulvytės fri)
Battered fish steak (fish fillet, fresh vegetables, chips)

Žvejo kepsnys / 6,90 € /
(tilapijos file, morka, svogūnas, kukurūzai, žirneliai, pupelės, sūris, šviežios daržovės, bulvytės fri)
Fisherman’s steak (fish fillet, carrots, onion, corn, peas, beans, cheese, fresh vegetables, chips)

Skumbrė kepta ant žarijų / 8,20 € /
(skumbrė, sviestas, poras, svieste keptos daržovės, gruzdintos bulvytės su odele)
Charcoal grilled mackerel (mackerel, butter, leek, vegetables baked in butter, grilled potatoes)

Keptas upėtakis / 8,20 € /
(upėtakis, poras, svieste keptos daržovės, gruzdintos bulvytės su odele)
Fried trout (trout, leek, vegetables baked in butter, grilled potatoes)

Natūralus lašišos kepsnys / 10,80 € /
(lašiša, svieste keptos daržovės, gruzdintos saldžiosios bulvytės)
Natural salmon steak (salmon fillet, vegetables baked in butter, grilled sweet potatoes)

Lašiša kepta ant žarijų / 10,80 € /
(lašiša, svieste keptos daržovės, gruzdintos saldžiosios bulvytės)
Charcoal grilled salmon fillet (salmon fillet, vegetables baked in butter, grilled sweet potatoes)

Firminis lašišos kepsnys raudonajame vyne / 11,80 € /
(lašiša, raudonas „Šešių uogų“ vynas, svieste keptos daržovės, gruzdintos saldžiosios bulvytės)
Salmon steak in wine sauce (salmon fillet, red wine, vegetables baked in butter, grilled sweet potatoes)