Karštieji žuvies patiekalai

Karštieji žuvies patiekalai / Main fish courses

Firminis lašišos kepsnys raudonajame vyne / 16,00 € /
(lašiša, raudonas „Šešių uogų“ vynas, svieste keptos daržovės, gruzdintos saldžiosios bulvytės)
Salmon steak in wine sauce (salmon fillet, red wine, vegetables baked in butter, grilled sweet potatoes)

Natūralus lašišos kepsnys / 15,00 € /
(lašiša, šviežios daržovės, gruzdintos saldžiosios bulvytės)
Natural salmon steak (salmon fillet, fresh vegetables, grilled sweet potatoes)

Žvejo kepsnys / 9,80 € /
(tilapijos file, morka, svogūnas, kukurūzai, žirneliai, pupelės, sūris, šviežios daržovės, bulvytės fri)
Fisherman’s steak (fish fillet, carrots, onion, corn, peas, beans, cheese, fresh vegetables, chips)

Šamas keptas ant žarijų  / 15,00 € /
(šamo file, sviestas, šviežios daržovės, bulvytės fri)
Grilled catfish fillet (catfish fillet, butter, fresh vegetables, chips)