MARINAVIMUI

Vynas maisto gaminime gali būti panaudojamas trejopai – kaip marinatas, kuris puikiai minkština mėsą, kaip skystis virimui ar troškinimui, kuris užtikrina ingredientų sultingumą bei kaip patiekalo skonį puikiai papildantis ir pabrėžiantis pagardas.
Kurdami savo receptus drąsiai derinkite skonius ir išbandykite įvairius vynus, tačiau, jeigu neturite tikslaus recepto, juos naudokite saikingai – pernelyg daug vyno užgoš kitų ingredientų skonį. Ir atminkite – jaunas vynas geriau nei senas, net jaunas vynas turi daugiau stiprumo ir energijos.
Vyno pritaikymas maisto gamyboje – savotiškas menas.

Trijų uogų
(p.saldus)

Trijų uogų
(sausas)

Šešių uogų
(p.saldus)

Šešių uogų
(p.sausas)

Ar jau esate sulaukęs 20 metų? Pasirinkite: