ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI

Užkandžiai patys savaime gėris, tačiau tinkamai parinktas vynas jiems padeda ryškiau sužibėti. Būdamas maisto dalis, vynas geba papildyti skonių ir aromatų puokštę, o kartais tiesiog persikūnija į maistą sukurdamas naują kulinarinį šedevrą.
Vynas gali padėti sustiprinti nuostabų patiekalo skonį, tačiau lygiai taip pat gali jį ir užgožti. Kad viskas puikiai derėtų tarpusavyje, reikia mokėti ne tik gaminti, bet ir pasirinkti tinkamą vyną. Taigi, pasirinkite mūsų rekomenduojamus vynus prie šaltųjų užkandžių ir pajauskite skonių gausą.

Rožinis su mėta
(p.saldus)

Pienių
(p.saldus)

Svarainių
(p.saldus)

Ar jau esate sulaukęs 20 metų? Pasirinkite: